Csepel II. Jézus Szíve Plébánia
Zene be/ki
Facebook
YouTube

Hanganyagok

Lelkigyakorlat - Finta József:

Miserend és Urnatemető

Plébánia címe: 1214 Budapest, Sas utca 10.
GPS-be XXI. Kerület BÉKE TÉR-t kell betáplálni!
Telefon: 06-1-276-9323
E-mail: plebania[kukac]cs2pl.t-online.hu

Alapítvány:
SZJA 1%: 18228658-1-43

Heti hirdetések

Évközi 7. vasárnap 2020. febr. 23 - márc. 1.

 1. Ma országos gyűjtés a katolikus iskolák számára. Templomunkból nagyon sok gyermek és fiatal tanul egyházi iskolában! Ma este gitáros szentmise.
 2. Véget ért a farsang! Hamvazószerda következik, kezdődik a Nagyböjt. Hamvazószerda szigorú böjti nap!! Szentmise este 18,00-kor!! Mondókára várjuk az édesanyákat.
 3. Csütörtökön szentségimádás a szentmise előtt, utána a karitasz gyűlése. Karitászunk hétfőn 181 zsák ruhát küldött Erdélybe.
 4. Pénteken az első keresztutat a Werner kórus tagjai vezetik. Péntek este a középiskolásokat várjuk. Nagyböjt péntekjein érvényes a régi hústilalom.
 5. Szombaton a kicsiket várjuk és kiscserkészeket.
 6. Hetente nézzük a Kongresszus honlapját. Időben jelentkezzünk be minden eseményre, mert több százezer vendég jön! Aki nem tud regisztrálni, a LUCZA házaspár segíti. A 9-órai szentmisék után lehet őket elérni. Fiatalok jelentkezzenek önkéntesnek. Fogadjunk vendégeket. A második bátai buszról le ne maradjunk! Imádkozzunk ki még egy áldozót!
 7. Tegnap, a cserkészet alapítójának születése napján cserkészek töltötték meg a Batthyány téri templomot Beer püspök atya vezetésével.
  - Egy szomorú hír; ugyancsak tegnap tegnap váratlanul meghalt a bicskei plébános, Varga Imre atya. Városa, és még öt falu maradt pap nélkül.
  - Jó hír a tegnapi erdélyi püspökszentelés, ezrek ünnepelték Kovács Gergely atyát, Erdély új érsekét.
Kispál György plébános

Facebook